Webdesign
Opdracht: Voor GardenMania heb ik een website ontwikkeld in Indexhibit. Hiervoor heb ik een grid ontworpen en omgezet voor Indexhibit. Daarnaast is er gebruik gemaakt van mijn fotografie. Deze zijn verwerkt in de Homepage, Follow us page en Contact us page.

Gardenmania

Gardenmania
Samen in en aan een tuin werken en je eigen groentes, bloemen en planten verbouwen. Meewerken aan het bouwen van een tuin, te midden van kunst, muziek en literatuur. Lezingen en workshops volgen of gewoon samen lekker eten, en dat tussen de oude fabriekspanden in het creatieve hart van Eindhoven op Strijp-S.

Op 20 maart zijn de tuindeuren van GardenMania geopend en kan je aan dit initiatief meewerken. GardenMania is een mobiele tuin op 1500 vierkante meter asfalt midden op Strijp-S. In bakken en zakken verbouwen we groenten, fruit en (eetbare) bloemen zo natuurlijk mogelijk en geven we het duurzame gedachtegoed een extra zetje. Wereldsteden als Berlijn, New York, Antwerpen en Rotterdam, waren ons al voor; de community gardens hebben daar al voor vele groene vingers gezorgd.

website_garden01

website_garden2

website_garden3 copy

website_garden

 

1048519_334009893399362_1021216916_o