CONCEPTONTWIKKELING | DESIGN | PROJECT | BEURS | LONDEN |
Vanuit Woodwing is er de vraag neergelegd om een beursstand te ontwikkelen die past bij het software systeem Enterprise Aurora.
Ik ben hiervoor aan de slag gegaan met het concept en ontwerp van de beursstand.

FIPP WORLD CONGRESS
Het wereldberoemdste jaarlijkse evenement voor media professionals, het FIPP World Congress, opent op 9-11 oktober 2017 in meer dan 700 afgevaardigden uit 40 landen in de historische wijk van het Tobacco Dock in Londen.

CONCEPT
Het beeldmerk van de vlinder van Woodwing is een Tangram-vorm als beelddrager. Een Tangram heeft dezelfde eigenschappen als Enterprise AURORA; Met een vast aantal vormen is een ongelimiteerde mogelijkheid aan uitingen te maken. De vormen staan voor beeld, tekst, vormgeving en dergelijke, waarvan veel verschillende tailormade toepassingen gemaakt kunnen worden.vlinder

Schermafbeelding 2017-10-09 om 09.40.28animatie

 

FIPP Beurs | Gadget | AnimatieSchermafbeelding 2017-10-09 om 09.04.32
Voor het krijgen van aandacht van een beursbezoeker moet er een moment van rust zijn voor of bij de stand. Een bezoeker weet ook dat het afgeven van een visitekaartje leidt tot ongewilde belletjes en e-mails achteraf. Dus een visitekaartje wordt alleen gegeven als er iets tegenover staat of als er sympathie is voor de omgeving, de verkoper of het product. De beursopzet is een ‘Old English marketplace’. Daarom krijgt de bezoeker een ‘old school’ presentje in de vorm van een houten spel in een Enterprise Aurora uitvoering. Te leuk om weg te gooien, te intrigerend om weg te geven en een haakje voor het gesprek achteraf. Op de beursstand worden oneindig veel mogelijkheden van de vormen weergegeven in 3D-, virtual reality-, of hologram of door middel van een artiest.